ANNONCE

DF om skattesag: Det har vi hele tiden sagt

2. december 2011 12:32 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
DF om skattesag: Det har vi hele tiden sagt
Billede mangler

Der skal nu en kommissionsundersøgelse til for at klarlægge hvem der vidste hvad i Helle Thorning-Schmidts skattesag.
En kommissionsundersøgelse bliver hilst velkommen af Dansk Folkeparti. Her har man nemlig hele tiden været utilfreds med, at sagens parter – departementschef Peter Loft i Skatteministeriet og direktøren for Skat København, Erling Andersen – har skullet undersøge sig selv.
“Det er godt at vi får en kommissionsundersøgelse, for vi skal til bund i den her sag, så vi finder ud af, hvad der er op og ned. Konsekvensen af det her er faktisk det jeg ønskede fra starten. Jeg har hele tiden synes, at der skulle en ekstern undersøgelse til,” siger Dansk Folkepartis skatteordfører Dennis Flydtkjær til Newspaq.
På baggrund af de nuværende redegørelser vurderede skatteminister Thor Möger Pedersen (SF) på dagens pressemøde, at det umiddelbart ligner, at Venstre, den tidligere skatteminister Troels Lund Poulsen (V) og hans særlige rådgiver har forsøgt at påvirke resultatet af Thornings skattesag.
Den del ønsker Dansk Folkeparti dog ikke at gå ind i.
“Jeg synes, det farligt at sige, hvad det skal have af konsekvenser for Troels Lund Poulsen eller Peter Loft, for så bliver det en folkedomstol, som dømmer dem. Jeg synes, man skal respektere kommissionens arbejde, og se hvad der kommer ud af det,” siger Dennis Flydtkjær.
Også Venstres pressetjeneste er under mistanke for at have været indblandet i sagen, men heller ikke det forhold vil Dennis Flydtkjær kommentere.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu