DF roser Løkkes forslag om at frede erhvervslivet

18. februar 2013 12:33 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
DF roser Løkkes forslag om at frede erhvervslivet
Billede mangler

Dansk Folkeparti roser Venstre-formand Lars Løkke Rasmussen (V) for at ville give dansk erhvervsliv en garanti for, at der ikke indføres nye skatter og afgifter frem til næste folketingstingsvalg.

 

»Mange af de problemer, vi har i dag, skyldes, at både borgere og virksomheder ikke tør investere, fordi vi lever i en meget usikker tid,« siger DF-formand Kristian Thulesen Dahl (DF).

»Hvis vi kan tage noget af den usikkerhed væk ved at gøre det klart, at de vilkår, man kender i dag, dem kan man også regne med, vil det være med til at sikre et investeringsløft og dermed sikre arbejdspladser,« siger han.

Udmeldingen fra Lars Løkke Rasmussen kommer forud for forhandlingerne om den pakke, der skal sikre flere private arbejdspladser og skabe en bedre konkurrenceevne.

»Hvis der skal være perspektiv i sådan en pakke, er vi nødt til at koble den med et parlamentarisk håndslag på at frede dansk erhvervsliv resten af valgperioden,« siger Løkke til Politiken om pakken, som regeringen ventes at lægge frem i marts.

Ifølge Kristian Thulesen Dahl vil det være »et godt element« i pakken, hvis man freder erhvervslivet de kommende år. Til gengæld ser han andre udfordringer.

»Det er klart, at der er mange andre elementer, der bliver afgørende for, om vi kan være med i sådan en pakke, for eksempel hvor dybt man skærer over for kontanthjælpsmodtagere og andre, der lever i en udsat situation,« siger Kristian Thulesen Dahl, der ikke tror, man kan finde hverken to eller tre milliarder kroner på en reform af kontanthjælpen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu