ANNONCE

DFs bagland siger stop til flere stramninger

10. februar 2012 07:44 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
DFs bagland siger stop til flere stramninger
Billede mangler

»Det niveau, vi har nu, er faktisk rimeligt.«
Sådan siger lokalformand for Dansk Folkeparti (DF) i Guldborgsund lokalforening, Birgit Holse, om stramningerne i udlændingereglerne.
Hun bakkes op af to tredjedele af sine kollegaer, viser en rundspørge blandt 25 DF-lokalformænd foretaget af Ugebrevet A4.
Lokalformændene mener, at Dansk Folkeparti snarere burde bruge kræfterne på at fastholde de nuværende stramninger end at arbejde for yderligere stramninger.
I partitoppen vækker holdningen ikke overraskelse, men falder faktisk i tråd med partiets fremadrettede politiske linje.
“Alle problemer er ikke løst, men man kan sige, at lovændringer – og det er jo det, vi taler om her, hvis vi taler om stramninger – der ville vi ikke umiddelbart gennemføre nye lige på den anden side af valget, hvis vi havde fået flertal sammen med V og K,” siger næstformand i Dansk Folkeparti, Peter Skaarup, til Ugebrevet A4.
Otte lokalformænd mener dog, at der stadig burde være stramninger på partiets dagsorden, og de kan få selskab af flere inden for kort tid, understreger Peter Skaarup.
“Det, der sker nu, er, at den nye regering er i gang med at føre udlændingepolitikken tilbage til før 2001, hvor Anders Fogh Rasmussen tiltrådte. Det vil få langt hovedparten af vores vælgere til at mene, at udlændingereglerne skal strammes igen.”
Kilde: Ugebrevet A4

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu