Diamant-investor bag nyt storhold

9. februar 2013 11:01 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Diamant-investor bag nyt storhold
Billede mangler

Kim Haugstrup Mikkelsen. Det navn vil håndbold-Danmark formentlig snart lære nærmere at kende.

Således har den 44-årige jyske rigmand, der for to år siden vendte tilbage til Danmark efter knap 17 års ophold i England, som ene mand sat sig i direktionen af det nyetablerede aktieselskab, København Håndbold, der fra næste sæson planlægger at overtage amatørklubben FIFs licens i Dame Håndbold Ligaen.

– Ingen kommentar, siger Kim Haugstrup Mikkelsen i telefonen fra sit domicil på Islands Brygge i København.

Men sandt er det, at han sammen med Martin Albertsen, der før jul blev fyret på trænerposten i Viborg HK, og den sportsglade advokat Jeppe Stokholm siden etableringen 24. januar i år har været bestyrelsesmedlemmer i København Håndbold, og at man opererer med en foreløbig kapital på to mio. kroner.

Altsammen kan læses i den selskabsrapport, København Håndbold A/S netop har afleveret til Erhvervsstyrelsen.

Til BT fortæller Kim Haugstrup Mikkelsen, at han tidligst ønsker at lade sig interviewe i begyndelsen af marts.

Hvor mange penge han er god for, ønsker han ikke at oplyse. Til gengæld er det ikke nogen hemmelighed, at han de seneste år blandt andet i selskabet Strategic Capital ApS har investeret sin formue i diamanter, vin, sport, ventureselskaber, obligationer, aktier og ejendomshandel.

Hverken Martin Albertsen eller Jeppe Stokholm er mere snakkesalige.

– Det eneste jeg har at sige til sagen er, at det er korrekt, at jeg sidder i bestyrelsen af København Håndbold, siger Jeppe Stokholm, mens Martin Albertsen slet ikke ønsker at udtale sig.

Faktisk er planerne så hemmelige, at trioen helst ser, at BT ikke omtaler dem.

Men faktum er, at man er så langt med dem, at Valbyhallen bliver klubbens nye hjemmebane.

Trænerteamet er også på plads: Martin Albertsen bliver chef, mens den nuværende FIF-træner, Morten Østergaard, får titel af assistenttræner.

Også på spillerfronten er idé tæt på at blive realitet. Udover de nuværende førsteholdsspillere i FIF

– blandt andre målvogterne Karin Mortensen og Christina Pedersen samt playmaker Christina Krogshede – er man angiveligt i kontakt med Mie Augustesen.

Landsholdsfløjen meddelte så sent som i sidste uge sin tyske klub, Thüringer, at hun vender tilbage til dansk håndbold fra næste sæsons begyndelse.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu