ANNONCE

DIF-formand vil ikke lempe doping-regler

14. oktober 2011 07:40 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
DIF-formand vil ikke lempe doping-regler
Billede mangler

Whereabouts-reglerne skal der ikke rokkes ved. Det mener formanden for Danmarks Idræts-Forbund, Niels Nygaard, der ryster på hovedet af udmelding fra Danske Elitesportsudøveres Forening
Direktør for Danske Elitesportsudøveres Forening, Mads Øland, har i medierne argumenteret for, at whereabouts-reglerne skal blødes op, så elitesportsudøvere kan holde ferie uden at oplyse deres opholdssteder til antidopingmyndighederne og dermed undgå at blive dopingtestet i ferien. Begrundelsen er hensynet til den personlige frihed. Men den holdning møder ikke meget forståelse hos DIF-formand Niels Nygaard:
– Whereabouts-reglerne har været med til at styrke elitesportens troværdighed, og den troværdighed skal Mads Øland ikke rokke ved. I de seneste år er der gjort et enormt arbejde på antidopingfronten, og jeg fatter ikke, at Mads Øland ønsker at sætte hindringer i vejen for kontrollanterne, siger Niels Nygaard.
I torsdagens udgave af Berlingske Tidende er formanden for Team Danmarks aktivkomité, Victor Feddersen, ude at understrege, at aktivkomitéen bakker op om de nuværende regler.
– Jeg er meget tilfreds med udmeldingen fra Victor Feddersen. Det er godt at høre, at aktivkomitéen værner om antidopingarbejdet, siger Niels Nygaard.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu