DIF: Tvivl om Brøndbys appel før Superliga-premiere

22. februar 2013 21:17 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
DIF: Tvivl om Brøndbys appel før Superliga-premiere
Billede mangler

Brøndbys beslutning om at tage sagen om to karantænedage for tilskuerne på Brøndby Stadion til højeste instans skaber tvivl og travlhed hos Danmarks Idræts-Forbund (DIF), der behandler sagen.

Klubben har valgt at anke dommen fra først DBUs disciplinærudvalg og siden DBUs Appeludvalg om straffen for baneinvasion fra pokalkampen mod FCK 28. november. Problemet er bare, at der er kort tid til første kamp, hvor straffen skal eksekveres – nemlig næste søndag, 3. marts, mod Randers.

– Det er op til appeludvalgets dommere, om de kan nå at afgøre sagen inden Superliga-premieren. Det ved jeg ikke, om de er i stand til. Det afhænger meget af, om vi kan nå at samle dommerne, siger DIFs udviklingschef, Morten Mølholm Hansen.

– Det er ofte også et problem, når der er en kort frist, men nogle gange lykkes det. Vi er sandsynligvis klogere på mandag. Indtil da må det stå hen i det uvisse. Jeg er i tvivl om sagen og har ikke fået oplyst noget om, hvorvidt dommerne kan nå at mødes. Det finder vi ud af i næste uge, uddyber Morten Mølholm Hansen.

Så længe sagen er under behandling, kan Brøndby ikke straffes. Det betyder, at der kan være tilskuere på Brøndby Stadion næste søndag, hvis ikke DIF har afsagt en dom.

I forbindelse med skandalekampen har Brøndby også fået en straf på 150.000 kroner af DBU.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu