ANNONCE

Direktører stopper i Saxo Bank.

17. december 2012 14:07 | Af: Lasse Romme
 
Direktører stopper i Saxo Bank.

248137_16_9_large_710

Eric Rylberg og Karsten Poulsen er historie i Saxo Bank. De to direktører i Saxo Bank stopper pludseligt.

 

I 2008 ansatte de to Saxo-stiftere og topchefer, Lars Seier Christensen og Kim Fournais, de to kendte erhvervsmænd i banken.

“Eric og Karstens opgave er afsluttet,” lyder det i en fælles udtalelse fra Kim Fournais og Lars Seier Christensen.

Rylberg og Poulsen kaster sig med deres exit fra Saxo Bank ud i et nyt, fælles projekt ved at købe og dermed videreføre Saxo Properties.

“Vi ønsker dem held og lykke fremover og takker for et fint samarbejde i de sidste fire og et halvt år i Saxo Bank,” lyder det fra Kim Fournais og Lars Seier Christensen.

Satser på bankforretning

Eric Rylberg og Karsten Poulsen var henholdsvis adm. direktør og økonomidirektør i ISS frem til 2006, hvor kapitalfondene Goldman Sachs Group og EQT Partners havde overtaget rengøringsgiganten.

Herefter skiftede de to topfigurer til ejendomsselskabet Keops, inden turen gik Saxo, hvor jobbet især har bestået i at stå for den daglige ledelse.

Med et Saxo Bank uden Rylberg og Poulsen samt Saxo Properties vil Kim Fournais primært have fokus på bankens hovedkontor i Hellerup, herunder Saxo Privatbank samt it-selskabet Initto i New Dehli. Lars Seier Christensen vil fokusere på bankens 23 internationale kontorer.

Lars Seier har ifølge egne udsagn især udnyttet makkerparret Eric Rylberg og Karsten Poulsens evner inden for opkøb, som begge havde prøvet kræfter med i ISS.

Ved sin udnævnelse i august 2008 pegede Rylberg over for Børsen også på opkøb og oprydning som hans opgave i banken, der ifølge Rylberg var gået fra entreprenørfasen til eksekveringsfasen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu