ANNONCE

Disse 16 ting skal du have i bilen om vinteren

18. oktober 2020 12:44 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Der er en masse ting, som man skal huske om vinteren - en af de vigtigste er at holde bilen klar til de udfordringer, som du måtte møde.

Det er efterhånden ved at være koldt uden for og når man mærker vinden og kulden bide en i kinderne, så ved man, at det er ved at være vinter. Det betyder for mange bilejere først og fremmest, at der skal vinterdæk på bilen, men dette er langt fra nok.

Faktisk er der en rigtig god grund til at få bilen fyldt med et par ekstra ting, der gør, at du med god samvittighed kan køre ud i vintervejret. Mange af tingene har massevis af danskere med garanti allerede pakket i bilen, mens andre måske ikke lige har tænkt over, at det ville være en god idé at have liggende i bagagerummet.

FDM udgiver hvert år en guide til, hvordan man gør bilen klar til vinteren – og her er en af de vigtigste elementer at få styr på vinduesviskeren.

– Specielt om vinteren skal vinduesviskerne virke godt og effektivt. Vejsnavs og salt og eventuelt sne stiller store krav til viskerbladene. En lavt hængende vintersol i kombination med en forrude, som vinduesviskerne ikke kan holde ren, er nærmest lig med blindkørsel, skriver FDM på sin hjemmeside.

Men det er altså en af de udvendige faktorer, men hvis man kigger nærmere på, hvad du bør have med i bilen, så bliver du måske overrasket. Det amerikanske forsikringsselskab Kane & Silverman P.C. har samlet en liste over ting, som de typisk ser ville hjælpe deres klienter.

I galleriet øverst kan du se 16 ting, som du skal have med i bilen om vinteren.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu