ANNONCE

Disse bilmærker har de mest tilfredse ejere

17. maj 2018 16:36 | Af: Matias Mortensen, mm@newsbreak.dk

FDM har undersøgt hvilke bilejere, der har de mest tilfredse ejere.

Danske bilejere har et klart bud, hvad der er de bedste bilmærker.

FDM har siden år 2003 årligt undersøgt, hvor tilfredse danske bilejere er med deres biler. Den nyeste undersøgelse, der er lavet blandt 36.000 bilejere, viser, at de danske bilejere generelt er godt tilfredse med deres køretoj. Faktisk har den overordnede tilfredshed blandt bilejerne aldrig være højere, skriver FDM på sin hjemmeside.

Bilerne scorer i gennemsnit 847 ud af 1.000 mulige point, men der er alligevel en del forskel på de enekelte bilmærker.

I galleriet ovenfor har vi samlet de ti bedste bilmærker – i hvert fald ifølge ejerne selv.

Fakta

Sådan har FDM undersøgt bilejernes tilfredshed

FDM har hvert år siden 2003 foretaget en undersøgelse af bilejernes tilfredshed med deres biler. Der er 21 bilmærker med i undersøgelsen i år. Her kan du læse, hvordan undersøgelsen bliver lavet.

  • I starten af året har 36.000 bilejere besvaret et spørgeskema med flere end 120 spørgsmål i FDMs årlige AutoIndex-undersøgelse.
  • FDMs partner i AutoIndex, Loyalty Group, har indsamlet og bearbejdet svarene, hvor bilejerne har vurderet deres bil, forhandler og værksted på en skala fra 1 til 7. De er omregnet til indekspoint op til 1.000.
  • Tilfredsheden med bilmærkerne er en sum af fire kategorier, der vægtes således: Bilens komfort og kvalitet, 40 procent. Forhandlerens kompetencer, 20 procent. Værkstedets kompetencer, 20 procent. Loyalitet over for bilmærket, 20 procent.

Kilde: FDM

 

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu