ANNONCE

Disse kæledyr er et godt alternativ til en hund

14. marts 2021 18:42 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Det kan være et stort arbejde at have et kæledyr i hjemmet, men du kan lette byrden for dig selv og anskaffe et dyr, der ikke kræver alt for megen pleje eller opmærksomhed

Hvis du overvejer, om 2021 skal være året, hvor du erhverver dig et kæledyr, men du er bange for, at ansvaret bliver for meget for dig, er der hjælp at hente.

Dyrlægeklinikken United Veterinary Center skriver, at der findes dyr, det er lettere at passe på end eksempelvis en hund eller en kat.

De kræver slet og ret ikke lige så meget opmærksomhed, som de mere populære kæledyr i Danmark, og de er derfor lettere at passe på.

Det er stadig et levende dyr

Det er dog vigtigt at understrege, at medmindre du anskaffer dig en kælesten, så kommer du til at bruge tid på at holde dit kæledyr i live.

De dyr, United Veterinary Center anbefaler som et lettere alternativ til større kæledyr, har stadig brug for forskellige ting, det være sig selskab af deres egne, fast soveplads eller noget helt tredje

Newsbreak.dk har i billederne til denne artikel fundet fem dyr, der ifølge United Veterinary Center er nemme at holde. Dyrene er velegnede til dem, der bor på lidt plads i forvejen, som gerne vil have selskab men ikke kan rumme en hund eller en kat.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu