Disse personer googlede vi i 2018

8. december 2018 20:01 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

Der er både danskere og udlændinge på listen over de personer, vi gerne ville vide mere om i 2018.

Der er bare de personer, vi altid vil gerne vil vide mere om – og så er der dem, der i år har fyldt særligt meget i medierne. Både af triste og tragiske årsager, eller fordi de har udmærket sig helt særligt.

Begge dele findes på listen over de personer, vi har Googlet mest i år. Det er alt fra kongelige til mordere, politikere og internationale verdensstjerner, der har vundet indpas i vores søgefelter – du kan se hele top 10 i galleriet over artiklen.

Og så er der også de personer, vi har glemt i år – sangeren Gulddreng og Matador-forfatteren Lise Nørgaard lader vi til at være mætte af – efter et år, hvor Gulddreng har skiftet kunstnernavn til sit eget, Malte Ebert, og et, hvor Lise Nørgaard har kunnet fejre sin 101-års fødselsdag – knap så rundt som de 100 år i 2017.

Helt modsat er det gået uddannelses- og forskningsminister Tommy Ahlers – han er i år blevet googlet mere end 14 gange så meget som før – det sker efter et år, hvor den kendte iværksætter har skiftet spor fra løve i Løvens Hule, til prominent minister i regeringen. Til sammenligning kan prins Nikolai notere sig det næsthøjeste spring – og ham søges der ‘kun’ 287 procent mere på.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu