ANNONCE

Disse sygdomme lider Generation Y oftest af

9. februar 2020 11:48 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

En større undersøgelse viser de ti lidelser, som Generation Y oftest lider af.

Det er overvejende mentale helbredsproblemer, der fylder mest for Generation Y, fremgår det af en ny undersøgelse fra Blue Cross Blue Shield Association, BCBSA, der undersøger amerikaneres helbred.

Desuden kunne undersøgelsen også vise, at netop den generation ser ud til at blive markant mere præget af sundhedsproblemer sammenlignet med tidligere generationer, skriver Healthline.

Artiklen fortsætter efter videoen

Flest mentale problematikker

Sammenlignet med den nationale befolkning, så er Generation Y eller millennials, som de også kaldes, mere påvirket af mentale adfærdssygdomme frem for fysiske sygdomme.

– Selv om vi ser en moderat indflydelse på diagnosticeringen blandt tidligere generationer på grund af stigmatiseringen af adfærdsmæssige helbredsproblemer, så er der en højere prævalens hos millennials sammenlignet med Generation X og baby boomers, siger Dr. Vincent Nelson, der er vicepræsident i BCBSA.

Flere af grundene til det særligt er den type lidelser generationen rammes af, er blandt andet internettets udbredelse, mulighed for at følge medierne døgnet rundt og en mentalitet af at alle er vindere.

Desuden viste rapporten også, at personer fra Generation Y mellem 34 og 36 år var 11 procent mindre sunde sammenlignet med jævnaldrende fra Generation X, hvilket kunne tyde på at Generation Y ikke lever så sundt, som det måske kunne forventes.

Hvorfor generationen

Én anden grund til, at Generation Y er særligt ramt af psykiske lidelser, kunne være, at generationen har fået navn efter det engelske ord why, forkortet til Y. Navnet har generationen modtaget, fordi de er kendt for at spørge ind til, hvorfor vi gør, som vi gør.

Er man en del af Generation Y så elsker man ifølge Kristeligt Dagblad drama og iscenesættelse. Generationen elsker at tage billeder af sig selv og dele dem med alle andre. Og de gør det uden nogen form for bekymring.

Derudover er Generation Y åbne, omstillingsparate og ikke bange for det digitale.

Ifølge det danske dagblad er Generation Y dem, der er født mellem 1980 og 1089.

I galleriet ovenfor kan du se de lidelser, som den amerikanske Generation Y oftest rammes af. Mens det ifølge Finans globalt anses for at være dem, der er født mellem 1980 og 2000.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu