Disse ting øger din chance for at blive gravid

28. september 2018 11:17 | Af: Sponsoreret Artikel

Det er næsten enhver kvindes drøm at blive gravid, og derfor kan det være meget frustrerende, hvis man i en længere periode har forsøgt at blive gravid, uden held.

Disse ting øger din chance for at blive gravid
Foto: Heymate

Vi vil her hjælpe dig lidt på vej med at give dig nogle gode råd til, hvordan du kan øge dine chancer for at blive gravid.

Stabilisér din vægt

Det første tip som vi vil fremhæve i denne artikel er, at du skal stabilisere din vægt.

Hvis du i forvejen vejer for meget, vil dette svække din chance for at blive gravid, så det kan være en god ide at tænke på at tabe dig et par kilo.

80% af et vægttab er, hvad du indtager af fødevarer, og det er derfor dit madindtag, som du skal justere på, hvis du ønsker et vægttab. Det vigtigste er bare, at du indtager færre kalorier end du forbrænder.

Dyrk motion

I forlængelse af at stabilisere din vægt, er det også en god ide dyrke noget motion.

En regelmæssig hård træning i form af cykling, løb eller styrketræning vil forbedre din hormonfunktion, og vil derfor øge din chance for, at du kan blive gravid. Find en sport som du kan lide at dyrke, da det kan blive meget demotiverende at gå til en sport regelmæssigt, som man egentlig ikke bryder sig om at gå til.

Du kan fx melde dig ind i et fitnesscenter eller tag din cykel til arbejde flere gange om ugen. Det vil også hjælpe med at stabilisere din vægt.

Minus rygning og alkohol

Et parameter der virkelig vil nedsænke din chance for at blive gravid, er rygning. Så hvis du er fastryger eller bare festryger skal du droppe dette øjeblikkeligt. Det er også en god måde at droppe cigaretterne helt på, da din baby bliver meget påvirket af din rygning.

Den samme effekt vil alkohol have. Alkohol er ren gift, som du fylder din krop med og det kan give varige skader på hjerneaktiviteten af dit barn og samtidig bidrager alkohol ikke til en øget chance for at blive gravid, tværtimod.

Bliv ved at prøve

I hele denne proces er det altafgørende, at du ikke mister modet. I er som par nødt til at blive ved at prøve, fordi man siger jo, at man bliver gravid, når man mindst venter det. Så lad vær at bliv slået ud af udfordringerne ved at blive gravid, men gå med troen om, at det nok skal lykkedes. Det kan godt blive kedeligt at være sammen med sin partner så mange gange om ugen, og derfor kan du med fordel undersøge muligheder for at bringe andre midler i aktion i soveværelset på Eroti.dk.

Sidste løsning

Hvis i føler at i har prøvet alle tips og tricks og stadig ikke har haft held med graviditeten, kan du med fordel opsøge en fertilitetsklinik. De vil forberede vejledende samtaler med dig og din partner, og i vil også have mulighed for at få hjælp til en par-insemination, hvis den mandlige parts sædkvalitet ikke er så høj. Det vil i hvert fald være den sidste nødløsning, hvis i føler at i gør alt rigtigt, men det stadig ikke er lykkedes med det.

Forhåbentlig gav denne artikel dig nogle gode råd til, hvordan du måske kan øge dine chancer for at blive gravid. Få mange flere råd om graviditet, børn og livsstil på quinde.dk.

Produceret af Heymate

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu