ANNONCE

Disse ting vasker du sikkert ikke ofte nok

10. juni 2020 18:58 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Der gemmer sig bestemt noget i dine skabe, der ikke bliver vasket så ofte, som de burde.

Når du har brugt en bluse, et par bukser eller en kjole bliver de – i stedet for vasketøjskurven – måske smidt hen på en stol. Dér kan det så ligge, indtil du igen skal bruge det.

Men hvornår var det nu lige, du sidst vaskede det tøj?

Hvis du kan nikke genkendende til den situation, så gemmer der sig en del beklædningsgenstande eller andet, du ikke får vasket ofte nok.

Good Housekeeping har udpeget otte ting fra en typisk husstand, som mange glemmer at vaske så ofte, som det egentlig bør.

I galleriet oven for kan du se hvilke otte ting, der er tale om.

Det er ikke alt, der kan holde til at blive vasket direkte efter brug. Faktisk er det en fordel for noget tøj først at blive vasket efter hver tredje gang, du har haft det på. Det inkluderer blandt andet jeans. Du kan blive klogere på, hvor ofte ting som skjorter, nederdele, linned og meget andet skal vaskes her.

Men når du skal vaske dine ting i vaskemaskinen, skal du sørge for at sortere. Det gælder ikke kun en sortering i forhold til farver. Sorteringen gælder også i forhold til, hvor meget stoffet kan holde til.

Har du gjort brug af din vaskemaskine mange gange, er det formentlig tid til at rengøre den, så den næste gang du skal bruge den vasker ligeså rent.

Selv om dens funktion er at vaske noget rent, så er det ikke altid, at alle bakterier forlader maskinen efter endt vask. Du kan med fordel køre en vask med et rensemiddel eller bruge et program med meget høje temperaturer.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu