ANNONCE

Dit ansigt afslører dit helbred

20. maj 2019 21:34 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Det er muligt at aflæse på ansigtet, hvordan din krop har det. For de to ting har en sammenhæng.

Hævede øjne, bumser på hagen og store porrer har sandsynligvis en sammenhæng med, hvilken tilstand kroppen er i. Kroppens velbefindende – eller mangel derpå – kan aflæses i ansigtet, skriver ALT.dk.

Det er alt fra problemer med fordøjelsen til hydrering, der kan afkodes i ansigtet.

Opdag alvorlige problemer

Det er måske ikke altid, at man vil sætte hævede øjne i forbindelse med en mere alvorlig sygdom, men det kan faktisk sagtens være grunden. Derfor er det også en god idé at holde øje med sit ansigt, og måske undersøge om, der er en mere alvorlig grund til det.

Hvis du oplever at have hævede øjne, kan det skyldes at dine nyrer er belastede. Nyrerne bliver belastede af stress, for lidt protein i kosten eller hvis du sover for lidt eller for dårligt.

Hudproblemer

Dog er der også en del af tegnene, der relaterer sig til problemer med huden. Det kunne eksempelvis være, hvis man oplever at have store porer i ansigtet.

Det kan skyldes make-up, som tilstopper porerne udefra. For nogle hudtyper kan det også vise sig som urenheder og ikke bare store porer.

Der er heldigvis løsninger på de fleste problemer – og mange gode tips at hente. Både tegnene og løsningerne kan du læse om i galleriet ovenfor.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu