Djokovic slog landsmand i Dubai

26. februar 2013 21:05 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Djokovic slog landsmand i Dubai
Billede mangler

Serbiske Novak Djokovic lagde godt fra land i Dubai, da han tirsdag aften slog sin landsmand Viktor Troicki med 6-1, 6-4 i første runde af Dubai Tennis Championships.

 

Djokovic fejrer sin 70. uge som verdensetter og slog Troicki, der er rangeret som nummer 44, uden problemer og avancerede til anden runde.

Han fløj gennem første sæt, og selv om ketsjer-maestroen blev brudt til stillingen 4-4 i andet sæt, brød han straks tilbage og servede sejren hjem.

– Jeg ønskede at være ekstra fokuseret på banen i dag, fordi jeg ved, han har en stor serv og kan være meget farlig på disse baner. Det er én af de hurtigste hardcourts på ATP Touren, jeg har oplevet udendørs, så du er nødt til at være meget koncentreret og spille godt, siger Djokovic ifølge turneringens egen hjemmeside.

Djokovic har været ude af aktion siden Davis Cup-kampe i starten af februar og er nu ubesejret i 14 kampe.

Han skal i anden runde møde Roberto Bautista Agut, der ligger nummer 55 i verden.

Femteseedede Jo-Wilfried Tsonga tabte for første gang i otte opgør til Michael Llodra i sin første-runde kamp. Franske Llodra vandt 7-6 (7-3 i tie-break), 6-2.

Juan Martin del Potro slog i sin kamp Marcos Baghdatis med 4-6, 6-4, 7-6 (7-4 i tie-break).

Tredjeseedede Tomás Berdych fra Tjekkiet strøg også igennem sin kamp mod amerikanske Rajeev Ram med 6-1, 6-3.

Andenseedet i turneringen er Roger Federer, der mandag slog Wildcard-deltageren Malik Jaziri fra Tunesien og er videre til anden runde.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu