Djokovic var alt for stærk for Murray

27. januar 2013 13:28 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Djokovic var alt for stærk for Murray
Billede mangler

Djokovic vandt for tredje år i træk Australian Open

 

Med sætcifrene 6-7, 7-6, 6-3, 6-2 kunne Novak Djokovic dermed sætte en tyk streg under, hvem der er verdens bedste tennisspiller lige nu.

I første sæt viste den skotske udfordrer dog igen, at hans mentale styrke i mange tilfælde kan overgå det faktum, at spillere som Novak Djokovic trods alt besidder et større talent. Nede med fire breakbolde i sjette parti formåede Andy Murray alligevel at holde sin serv og udligne til 3-3. Og der var således heller ingen skotsk slinger i valsen, da han sikkert vandt tie-breaken med 7-2.

Men Novak Djokovic viste selvsamme prøver på kynisme, da han i andet sæt fandt sit grundspil frem og sørgede for både en sikker tie-break-sejr med cifrene 7-3 og det faktum, at kampen var oppe på over to timers varighed på bare to sæt.

Vendepunktet kom for alvor, da Novak Djokovic i tredje sæt brød Andy Murrays servtil stillingen 5-3 i tredje sæt ved at ramme netkanten i en returnering. Det udløste for første gang tegn på træthed hos Andy Murray, der også var gennem fem sæt for at slå Roger Federer i semifinalen.

Andy Murray måtte indkassere flere tæv på den mentale konto, da Novak Djokovic endte kampens længste duel over 36 slag ved at sætte en afsluttende og perfekt forhånd ned langs linjen. I en serbisk serveregn med server på over 200 km/t kunne Murray ikke modstå længere.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu