Djurgården-dansker nærmer sig førsteholdet

28. februar 2013 20:25 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Djurgården-dansker nærmer sig førsteholdet
Billede mangler

Marc Pedersen skiftede for et år siden Vejle Boldklub-Kolding ud med med det svenske storhold Djurgården. Her fandt han hurtigt et solidt fodfæste og erobrede en plads i forsvaret.

Men knap tre måneder senere slukkede en korsbåndsskade eventyret. I hvert fald for en stund. For nu – godt ni måneder senere – er den skadesplagede midtjyde tilbage i omdrejninger igen og måske endda tids nok til være med, når den svenske liga, Allsvenskan, starter i slutningen af marts.

– Det svært at sige helt præcist, hvornår jeg er klar. Men jeg håber, at jeg er klar til at spille 90 minutter, når ligaen starter den 31. marts, siger Marc Pedersen til Sporten.dk.

I tirsdag fik han de første 45 minutter i en træningskamp for førsteholdet, og selv siger han, at det en forløsning at være tilbage.

– Jeg er meget glad for endelig at være tilbage og igen nærme mig førsteholdet. Jeg har været væk i otte-ni måneder og savner virkelig at spille, siger Marc Pedersen.

Den 23-årige forsvarsspiller fik sin fodboldopdragelse på FC Midtjyllands talentakademi, hvor han nåede at være anfører på holdet bedste ynglinge-mandskab, inden han skiftede til Vejle Boldklub-Kolding i 2007.

Her var han med til at rykke både op og ned fra Superligaen, ligesom han i en periode var udlejet til Randers FC.

Marc Pedersen har i dag kontrakt med Djugården glædende for resten af år 2013, men en option på en forlængelse.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu