DM-vinderne forstærker sig

1. marts 2013 14:44 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
DM-vinderne forstærker sig
Billede mangler

Men nu kan de forsvarende danske mestre også melde om aktivitet den anden vej. Randers HK henter nemlig spanske Veronica Cuadrado tilbage, efter hun har spillet en enkelt sæson hos konkurrenterne i KIF Vejen. Og det glæder cheftræner Jan Leslie Petersen.

– Det er fantastisk, at det igen er lykkedes at få Veronica til Randers. Vi var rigtig kede af at miste hende efter sidste sæson, og da muligheden viste sig, fordi Ulrika Aagren ønskede at skifte til tysk håndbold, var jeg ikke sen til at tage kontakt til hende igen, siger Randers-træner Jan Leslie i en pressemeddelelse.

Også 33-årige Veronica Cuadrado ser frem til, at hun igen kan trække den blå Randers-trøje over hovedet.

– Jeg glæder mig selvfølgelig til at komme hjem til Randers, hvor jeg stadig bor – og jeg ser frem til at kunne være med til at fortsætte de flotte resultater, som klubben har præsteret. Det har selvfølgelig været en svær beslutning at skulle sige farvel til alle i KIF Vejen. Og selvom det næsten er et helt nyt hold i forhold til sidst, jeg spillede i Randers, så synes jeg, at det ser rigtig spændende ud, siger stregspilleren.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu