ANNONCE

DMI: -Det er lidt kedeligt

12. december 2020 06:22 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

Vejrsituationen er fastlåst og der er ikke meget "nyt under solen"........

Gråt i gråt med lidt regn på.

Det vejr, har vi haft i mange dage og det fortsætter ifølge vagtchef ved Danmarks Meteorologiske Institut, DMI, Anna Christiansson, der lørdag morgen opsummerer vejrsituationen på denne måde over for Newsbreak.dk:

– Det er lidt kedeligt.

Det kedelige består i, at solen de næste mange dage fortsat er begravet af skyer, regnbygerne kommer fortsat spredt ind over Danmark og temperaturen holder sig krampagtigt fast i spændet mellem 2 grader og 5 grader.

Ifølge Anna Christiansson kan vi lørdag forvente en meget grå dag med mange skyer og ingen sol overhovedet.

– Der kan komme lidt regn hist og her, men ellers sker der ikke meget forandring i løbet af dagen. Vejret fortsætter ind i søndag på samme måde. Gråt og lidt regn. Det er ikke til at sige hvor regnen rammer, men der kommer heller ikke så meget ad gangen, siger Anna Christiansson.

Grå og trist uge

Mandag kommer der en varmfront ind over Danmark, men for dem, der så håber, at det kan få den grå og kedelige vejrsituation til at gå i opløsning, er der ikke godt nyt. For godt nok stiger temperaturen en smule til 8 eller 9 grader om dagen, men det vil stadig være skyet og gråt – måske endda med lidt mere regn.

– Det er faktisk først, når vi kommer frem til torsdag i næste uge, at der kan blive mulighed for et kig til solen et kort øjeblik. Men nok kun i den sydlige del af landet. Og er vi rigtig uheldige, så bliver det om natten skyerne bryder op for en stund, så vi måske slet ikke opdager det, siger Anna Christiansson.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu