ANNONCE

DMI har dårligt vejrnyt til os i dag

2. juli 2019 06:55 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Vejret den 2. juli 2019 byder på det nærmest stik modsatte af sommer; temperatur, nedbør og vindstød får det til at lugte mere af efterår.

Vejret den 2. juli 2019 kunne på mange måder lige så godt være vejret for en dag i september eller oktober. Det er den tanke, man får, når man hører, hvad de har at sige inde hos Danmarks Meteorologiske Institut, DMI.

– Det bliver nærmere en efterårsdag end en sommerdag, siger Anja Bodholdt, vagthavende meteorolog ved DMI, til Newsbreak.dk.

Vejret kommer fra vest og nord, og med det følger blæst, der i dag ligger mellem frisk vind og kuling, til tider med kraftige vindstød.

– Der kommer også lokale byger og temperaturer mellem 13-17 grader, siger Anja Bodholdt.

Vejret den 2. juli 2019 er næsten en smagsprøve

Ser man på de kommende dage, vil man opdage, at det ikke kun er tirsdag, der er en gråvejrsdag. Anja Bodholdt fortæller, at det ustadige vejr holder ved, som minimum til og med fredag i denne uge.

– I morgen er endnu en blæsende dag, der vil minde om i dag. Der kommer sol og enkelte byger. Torsdag kommer der flere sammenhængende byger, og fredag er måske den dag, der ser mest våd ud af ugens dage, siger Anja Bodholdt.

– Det er mere eller mindre det samme ustadige efterårsvejr, siger Anja Bodholdt.

Hun forklarer, at den store forskel på vejret nu, og det de fleste nok føler, at de ellers lige har oplevet, ligger i, at vi indtil for ganske nyligt fik vind og vejr fra syd og øst, hvor det er mærkbart varmere end mod nord, hvorfra vi henter vores vejr nu.

– Det er simpelthen det, der gør, at temperaturen er faldet så drastisk, siger Anja Bodholdt til Newsbreak.dk.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu