ANNONCE

DMI: Fredag morgen er det slut

25. februar 2021 21:26 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

Torsdag nåede temperaturen op på 15,1 grader i Nordsjælland - men fra fredag morgen er det helt slut med det usædvanligt milde vintervejr

DMI: Fredag morgen er det slut
Temperaturen kan natten til fredag komme ned omkring frysepunktet. Man skal derfor passe på, hvis man skal ud i morgentrafikken - det kan være glat. Arkivfoto: Ritzau Scanpix.

Slut. Over and out.

Det usædvanligt varme vintervejr, der har lunet danskerne de seneste dage, er forsvundet som dug for solen, når torsdag bliver til fredag.

Det bekræfter vagtchef Frank Nielsen, Danmarks Meteorologiske Institut, DMI,over for Newsbreak.dk.

– Torsdag målte vi 15,1 grader ved Sjælsmark i Nordsjælland. Og flere steder var termometeret oppe på 14 grader. Fredag kommer vi ikke op i nærheden af de temperaturer, siger Frank Nielsen, der forventer en forholdsvis kold nat trods en del skyer.

– Temperaturerne kommer til at ligge mellem fem graders varme og frysepunktet. Om vi kommer helt derned er faktisk lidt spændende. Men jeg tror det ikke. Man kan dog ikke være sikker på, at det ikke er glat, når man skal ud i trafikken fredag morgen, så jeg vil gerne opfordre til, at man er opmærksom, siger Frank Nielsen.

Tørvejr og en del sol

Fredag byder på tørvejr det meste af dagen. Der kan komme en del sol men også skyer nogle steder.

– Temperaturerne fredag vil ligge mellem 5 grader og 10 grader. Koldest ved vestvendte kyster mens der bliver varmere, jo længere øst man kommer, siger Frank Nielsen.

Samtidig slår vagtchefen fast at luften vil føles køligere end den har gjort i mange dage.

– Men det er stadig pænt vejr årstiden taget i betragtning, siger Frank Nielsen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu