DMI: -Nu kommer varmen til Danmark

13. oktober 2017 06:36 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

Glæd dig til nogle dejlige og varme dage - når vi først lige er kommet over fredagens og lørdagens vejr.

Er du godt og grundig træt af det vejr vi i den seneste uge har haft med masser af regn, blæst og enkelte steder nattefrost? Så vil du synes om vejrudsigten for de kommende dage.

Ifølge vagtchef ved Danmarks Meteorologiske Institut, DMI, Lars Henriksen, så er der nemlig et skifte på vej. Men først skal vi lige over fredag og en del af lørdag.

– I dag, fredag, begynder dagen med sol flere steder. I løbet af dagen skyer det dog til vestfra og i det nordlige Jylland kan der også komme regn. Temperaturerne vil ligge på mellem 12 og 15 grader. Lørdag morgen driller skyerne stadig og der kan også komme lidt regn. Men i løbet af dagen begynder det at klare op fra vest. Dagstemperaturerne vil ligge lige som fredag på mellem 12 og 15 grader, siger Lars Henriksen.

Så kommer solen

Fra søndag begynder det hele dog at se noget anderledes ud. Så kommer varmen nemlig.

– Vi skal lige have skyerne væk fra morgenstunden. Men så klarer det op og vi får nogen eller en del sol. Temperaturerne stiger til mellem 15 og 20 grader. Det bliver varmest i Jylland, forklarer Lars Henriksen, der har flere gode dage i ærmet:

– Mandag fortsætter det flotte og varme efterårsvejr. Det bliver en overvejende tør dag igen med temperaturer op mod eller over de 20 grader. Og denne gang er det ikke kun i Jylland man får de højeste temperaturer – det gælder stort set det meste af landet.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu