ANNONCE

DMI: Regn i 24 timer i træk

9. september 2019 07:05 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Vejret den 9. september 2019 starter tåget, men i løbet af eftermiddagen og aftenen bliver det regnvejr. Og det fortsætter i 24 timer.

Vejret den 9. september 2019 bliver en våd omgang. Heldigvis er der lige en kort periode med tørvejr, som danskerne skal skynde sig at nyde, for i løbet af eftermiddagen kommer et større regnvejr ind over landet.

Og det fortsætter i 24 timer i træk, oplyser vagthavende ved Danmarks Meteorologiske Institut, DMI.

Tåget start på dagen

De fleste bilister, der bevæger sig ud i morgentrafikken mandag, oplever formentlig, at vejret er tåget. Det gælder særligt alle i det jyske.

Men i løbet af formiddagen klarer det op.

– I løbet af formiddagen letter tågen, og der bliver lidt sol i en periode, siger vagthavende ved DMI Frank Nielsen til Newsbreak.dk.

Dog skal man huske at kigge en ekstra gang ud af vinduet på kontoret eller måske nyde en længere pause om formiddagen, for det er eneste gang, at solen viser sig mandag.

Vådt i vejret den 9. september 2019

Mandagens vejr bliver altså vådt.

– Et stort regnvejr trænger ind over landet i løbet af eftermiddagen og aftenen. Det kommer til at regne hele eftermiddagen og aftenen. Faktisk kommer det til at regne mere eller mindre i 24 timer i træk, forklarer Frank Nielsen og fortsætter:

– Det bliver en våd omgang.

Lune temperaturer

Flere steder i landet varsler DMI fra morgenstunden om kraftig regn. Til at starte med er der tale om den østlige del af landet.

Regnvejret fortsætter både natten til tirsdag og tirsdag morgen.

Artiklen fortsætter efter videoen

Temperaturerne mandag ligger mellem 15 og 18 grader, mens der natten til tirsdag bliver omkring de 15 grader.

Om natten blæser det også op i forhold til mandag morgen, hvor vejret er nogenlunde vindstille.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu