ANNONCE

DMI: Varmen presser på

23. marts 2021 06:37 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

De kommende dage får vi dagstemperaturer flere steder på 10 til 12 eller endda 13 grader

DMI: Varmen presser på
Det varer stadig lidt inden det bliver sommer - men varmen presser sig de kommende dage på. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Tirsdag starter grå de fleste steder med en del skyer. Men i løbet af dagen klarer det op, og der kommer huller i skyerne – især i den vestlige og nordlige del af Danmark. Mod øst får solen sværere ved at kigge igennem.

Det fortæller vagtchef ved Danmarks Meteorologiske Institut, DMI, Lars Henriksen tirsdag morgen til Newsbreak.dk.

– Jo længere man kommer mod vest og nordvest, desto flere huller bliver der i skyerne med dertilhørende plads til solen. Det betyder også, at det er i Jylland vi tirsdag vil finde de højeste temperaturer med op til 10 grader mens det mod øst nok kun når op på fem grader, siger Lars Henriksen.

Tirsdag aften og nat er der ikke de store ændringer i vejret.

– Vi får overvejende flest skyer men tørt. Nattetemperaturen vil ligge mellem 4 grader og 5 grader, konstaterer Lars Henriksen.

Mere varme

De kommende dage bliver relativt milde.

– Vi kan godt få temperaturer på mellem 10 grader og 12 grader – måske endda 13 grader flere steder. Fra onsdag får vi en del fronter ind over landet, der kan være med regn afløst af opklaring ind i mellem. Det bliver med andre ord lunt, ustadigt forårsvejr, siger Lars Henriksen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu