Efter varmerekord: Nu blæser det op

1. juli 2019 06:32 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Søndag bød på varmerekord med op til 33 grader, men vejret den 1. juli 2019 bliver alt andet end en dag med rekorder i høje temperaturer.

Del:

Søndag var der rigtig varmt i Danmark. Faktisk så varmt, at der blev sat varmerekord. Men det er ikke ligefrem det, danskerne kan forvente af vejret den 1. juli 2019.

Mandag bliver en blæsende dag med meget lavere temperaturer end i weekenden.

Varmerekord

Der er ikke noget at sige til, hvis flere danskere var en tur i havet, swimmingpoolen eller badebassinet søndag, for der var temperaturerne helt i top. Faktisk var der varmerekord i det danske land.

– Der blev målt helt op til 32,7 grader i Nordsjælland, men også flere steder i Danmark. Så det er rigtigt, at vi sat varmerekord, siger vagthavende ved Dansk Meteorologisk Institut Dan Nilsvall til Newsbreak.dk.

Blæser op

Vejret den 1. juli 2019 ligner ikke på samme måde den varme, solrige dag, som vi kunne nyde søndag. Mandag byder på et mere blæsende vejr med langt lavere temperaturer.

– Det bliver en blæsende dag, hvor vinden tiltager i løbet af dagen med vindstyrke helt op til kuling ved kysterne, siger vagthavende ved DMI.

Temperaturerne sniger sig op på 20 grader maksimalt.

Enkelte byger

Dagen starter ud med solrigt vejr, men det holder ikke resten af dagen.

Op af dagen bliver der overskyet, mens der også kommer enkelte byger. Bygerne starter i det jyske, men bevæger sig mod den østlige del af landet.

Vejret den 1. juli 2019 bliver altså ikke en sommerdag, som vi ellers har nydt i weekenden.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu