Sol til næsten hele landet: Her vil det regne

10. juli 2019 05:42 | Af: Jeppe Bjerre Trans, jt@newsbreak.dk

Der venter en sommerlig dag til næsten alle danskere med vejret den 10. juli 2019.

Del:

Vejret den 10. juli 2019 bliver en af årets mere solrige sommerdage.

Onsdagens vejr kommer således til at byde på masser af sol for langt de fleste danskeres vedkommende, fortæller vagthavende meteorolog ved Danmarks Meteorologiske Institut (DMI), Anja Bodholdt, til Newsbreak.dk.

– Det ser faktisk ud til at blive en rigtig pæn dag, hvor der bliver plads til masser af sol. Allerede fra morgenstunden er der sol flere steder i landet. I den syd- og sydvestlige del af Jylland er der godt nok skyer først på dagen, men jeg forventer at de forsvinder relativt hurtigt i løbet af formiddagen, siger Anja Bodholdt.

Dagstemperaturen for hele landet kommer til at ligge på mellem 17 og 22 grader.

Vejret den 10. juli 2019: Byger til Bornholm

Som undtagelse til det flotte sommervejr er Bornholm, hvor der godt nok vil være solskin først på dagen.

– Men ud på eftermiddagen kommer der flere skyer, og der vil også komme lokale byger. Det bliver ikke ret meget regn, der falder, men der kan måske komme omkring fem millimeter lokalt, siger Anja Bodholdt.

Artiklen fortsætter under videoen

Vejret den 10. juli 2019 kommer desuden ikke til at byde på meget blæst. Vinden bliver således kun svag til jævn, ifølge DMI.

Flere byger torsdag

Det solrige vejr fortsætter dog ikke torsdag.

I hvert fald ikke i hele landet, fortæller Anja Bodholdt.

– Der er en varmefront, der banker på i aften, og det betyder, at der kommer lidt flere skyer og også nogle byger i morgen. Det kan stadig godt blive en flot dag i Nordjylland, den østlige del af Sjælland og på Bornholm – men i resten af landet vil der komme skyer og spredte regnbyger, siger meteorologen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu