DMI: HER falder regnen i dag

11. juli 2018 06:47 | Af: Jeppe Bjerre Trans, jt@newsbreak.dk

Vejret byder på spredt regn flere steder i landet. Og så bliver det rigtig varmt. Se her hvor regnen rammer og hvor varmt, det kan risikere at blive.

Vejret den 11. juli 2018 bliver varmt. Rigtig varmt. Det oplyser vagthavende meteorolog ved Danmarks Meteorologiske Institut, DMI, Lars Henriksen.

– Der er fortsat masser af varme i vejret, og temperaturerne kan blive op til 27-28 grader. Så det bliver rigtig varmt. De fleste steder i landet får også solen at se i dag, siger Lars Henriksen.

Selvom der er udsigt til en varm og solrig dag i dag, kan man dog ikke vide sig sikker på, at der ikke pludselig kommer en regnbyge ud af det blå.

– Der kommer til at være småregn i den sydlige del af landet, og i eftermiddagstimerne kan der komme lokale byger flere steder i landet. Hvor de præcist rammer er ikke til at sige. Det kan være i hele landet, siger den vagthavende meteorolog.

Vejret den 11. juli 2018: Pas på vind

Der bliver ikke meget blæst i dag, oplyser Lars Henriksen. Dog kan der enkelte steder ved kysterne blive op til frisk vind.

Hvis man påtænker at tage en tur til stranden i solskinsvejret, er det vigtigt, at man er opmærksom på fralandsvinden. Det kan nemlig ende galt – også selv hvis vandet ser roligt ud. Det fik et midaldrende ægtepar at mærke i weekenden ved Øresund. Det kan du læse mere om her:

I livsfare: Dansk par på luftmadrasser drev LANGT ud på åbent hav

Mere regn på vej

Den næste uges tid kommer til at byde på mere sol og varmt vejr – medmindre man bor på Bornholm, oplyser Lars Henriksen.

– Der kan komme periodevis regn på Bornholm, og det kan godt risikere at blive en hel del vand, der kommer, siger den vagthavende meteorolog.

Derfor kan bornholmerne måske se frem til at få ophævet det igangværende afbrændingsforbud, der på nuværende tidspunkt gælder i hele landet, spår Lars Henriksen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu