DMI: Sjaskvådt og blæsende weekendvejr

12. januar 2019 06:49 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

Weekendens vejrudsigt er hverken opmuntrende læsning for de, der kan lide sommer og sol eller dem, der sværger til sneen.

DMI: Sjaskvådt og blæsende weekendvejr
En decideret træls weekend for de bløde trafikanter er på vej. KLIK OG SE DE AKTUELLE PROGNOSER. (Foto: Scanpix)

Vejret den 12. januar 2019 kommer til at stå i det grå og kedelige tegn.

Og tilhører man de weekend-friske skal man være opmærksom på, at vejret lørdag morgen kan byde på rim på veje og biler. Især i det nord- og østjyske, lyder det fra Danmarks Meteorologiske Institut, DMI.

Senere vil temperaturen dog stige, og landet vil med vejret den 12. januar 2019 få temperaturer mellem 4 og 7 grader, lyder det fra DMIs vagthavende meteorolog Frank Nielsen lørdag morgen:

– Det skyldes et lille lavtryk og nogle fronter, der passerer i løbet af dagen, uddyber meteorologen.

Vejret den 12. januar 2019: Våd weekend fortsætter

Vejret den 12. januar og weekenden ud tegner dermed til en våd weekend, der snarere minder om klassisk efterårsvejr end vinterlige luner.

Lørdag vil vinden være let til frisk, men i løbet af søndagen vil det blæse op. Her kan især den vestlige del af landet få sig en rusketur med vindstød, der som det ser ud nu kan nå helt op på stormstyrke:

– Der kommer et nyt lavtryk, der ser ud til uddybe sig. Det betyder, at det kommer til at blæse meget søndag aften, især ved vestkysten, siger vagthavende meteorolog Frank Nielsen.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu