ANNONCE

Solen vil skinne – men her bliver det blæsende

15. april 2020 06:48 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Vejret den 15. april 2020 bliver igen solrig. Dog er hele dagen præget af en kraftig vind.

Vejret den 15. april 2020 ser ikke umiddelbart solrigt ud fra morgenstunden, hvor store dele af Danmark er dækket af skyer. Dog kan danskerne se frem til, at de op af dagen forsvinder en smule.

Men selv om temperaturerne er lune, kan det godt virke køligt denne onsdag, for en vind fra vest og nordvest blæser ind over landet, lyder det fra Danmarks Meteorologiske Institut, DMI.

Solen titter frem

– Dagen starter med en del skyer. Det er faktisk kun på grænsen til Tyskland, at man kan se huller i skydækket, siger den vagthavende meteorolog ved DMI Marianne Patzer til Newsbreak.dk.

Hun understreger dog, at så længe man er lidt tålmodig, så vil man formentlig få solen at se i dag.

– Der kommer nogen til en del sol i store dele af landet især i de sydlige egne. Skyerne driller en lille smule i Nordjylland, som vil få mindst sol, siger den vagthavende.

Temperaturerne lægger sig mellem 10 og 14 grader. Det er formentlig i de Østjyske og Østsjællandske dele af landet, hvor temperaturen vil være højest.

Vejret den 15. april 2020 bliver blæsende

Det er netop den del, der er varmest, fordi vejret er præget af en vind fra nord og nordvest.

– Det er en jævn til frisk vind. Ved kysterne er den stedvis hård og i Nordjylland er det helt op til kuling, siger den vagthavende meteorolog.

På trods af blæsevejret, så kan vi se frem til endnu en dag, hvor det holder tørt.

Tørvejret fortsætter frem til i nat. Ud på natten til torsdag vil skyerne dog tage til.

– I nat er der en del skyer i Nordjylland, som måske kan dryppe lidt, men jeg tror, at det holder tørt, siger den vagthavende.

Generelt kan den vagthavende meteorolog ved DMI forklare, at danskerne ligeså godt kan vende sig til det tørre vejr, for det ser ud som om, at det fortsætter i nogle dage.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu