ANNONCE

Efterårsvejret fortsætter for fuld kraft

15. november 2019 07:04 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

Efterårsvejret fortsætter for uformindsket styrke hen over weekenden. Men det bliver varmere.

Efterårsvejret fortsætter for fuld kraft
Blæsten kulminerer fredag - og afløses så af masser af regn. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix.

Fredag lørdag og søndag bliver endnu en række af dage med efterårsvejr – og dermed er der faktisk ikke den store ændring i vejrsituationen.

Den eneste forskel på dagene er mængden af regn, vindens styrke og så en stigning i temperaturerne frem mod søndag. Det fortæller vagtchef ved Danmarks Meteorologiske Institut, DMI, Mette Wagner, til Newsbreak.dk.

Artiklen fortsætter under videoen

– Vinden bliver den mest væsentlige faktor i dag (fredag/ red.). Den tiltager fra først på dagen. Til de heldigste er der lidt sol mens det senere fredag skyer til og der kan komme lidt regn i den sydligste del af landet, siger Mette Wagner.

Temperaturerne fredag vil ligge på mellem 6 grader og 10 grader.

De forholdsvist høje temperaturer betyder, at der ikke er risiko for nattefrost.

Våd weekend

Lørdag bliver lidt mindre blæsende men til gengæld noget mere våd.

– Vi får regn det meste af dagen med undtagelse af Bornholm. Her vil der være mulighed for, at solen kigger lidt frem. I resten af landet bliver det vådt, siger Mette Wagner.

Temperaturerne stiger til mellem 8 grader og 12 grader. Vinden begynder lørdag som let til frisk men lægger sig lidt i løbet af dagen.

– Natten til søndag klarer det op og det betyder at søndag begynder med tørt vejr og måske endda sol i den østlige del af landet. Men i løbet af søndagen skyer det igen til og ud på eftermiddagen begynder det igen at regne i den østlige del af landet, fortæller Mette Wagner.

Søndagens vind bliver frisk fra forskellige retninger.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu