ANNONCE

Opklaring: Margrethe fejres i solskin

16. april 2020 06:40 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Vejret den 16. april 2020 er præget af en opklaring fra nord, der sørger for sol til hele landet.

Vejret den 16. april 2020 bliver med sol til hele landet. Hvis man tror på, at fødselarens opførsel er med til at præge vejret på deres fødselsdag, så kan Danmarks dronning Margrethe vist godt være tilfreds med sig selv.

Der er nemlig allerede en opklaring på vej, der i løbet af dagen sørger for, at solen rammer alle dele af landet. Der er dog steder, hvor opklaringen allerede finder sted fra morgenstunden, lyder det fra Danmarks Meteorologiske Institut, DMI.

Masser af sol

Der er ikke så mange dikkedarer ved vejret den 16. april 2020, for der bliver solskin.

– Der er en opklaring nordfra med masser af sol på vej ind over landet. I løbet af dagen vil hele landet opleve flot solskin, siger den vagthavende meteorolog ved DMI Anja Bodholdt til Newsbreak.dk.

Hun forklarer desuden, at opklaringen allerede fra morgenstunden er eksisterende i den nordlige del af landet – Nordjylland og ned til omkring Djursland – hvor  solskinnet kan opleves, når solen er stået helt op.

– Med lidt tålmodighed så skal alle nok få solen at se, siger den vagthavende meteorolog.

Det forventes, at opklaring er nået helt til den sydlige del af landet i løbet af formiddagen.

Vejret den 16. april 2020 er blæsende

Ligesom onsdag er vejret en smule blæsende torsdag. Vinden har samme retning fra nord og nordvest, men én ting er anderledes fra forrige dage.

– Frisk vind med stedvis hårde stød fra morgenstunden og formiddagen. I løbet af dagen lægger vinden sig, siger den vagthavende og fortsætter:

– Men hvis man skal ud og flage, så er der vind nok til at få flagene til at blafre.

Temperaturerne lægger sig mellem otte og 13 grader.

Noget vi ikke behøver at bekymre os om ved vejret den 16. april 2020 er regnvejr, for det holder tørt hele dagen igennem.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu