ANNONCE

Alt godt (vejr) kommer til den der venter

17. oktober 2020 08:16 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Vejret den 17. oktober 2020 bliver gråt og vådt. Det betyder dog ikke, at det milde efterår er helt forbi.

Alt godt (vejr) kommer til den der venter
Vejret den 17. oktober 2020 bliver lidt vådt og lidt gråt. Genrefoto.

Vejret den 17. oktober 2020 står klart i efterårets tegn, og selvom det fortsætter søndag, betyder det ikke, at det milde vejr er forsvundet for resten af året.

Vejret den 17. oktober 2020 starter da også med sol flere steder i landet, men som dagen skrider frem, kommer der flere skyer til, mens man i Nordjylland har udsigt til regn.

Temperaturerne kommer til at ligge mellem 9 og 12 graders varme, mens temperaturerne natten til søndag ligger mellem 2 og 6 graders varme.

Hos Danmarks Meteorologiske Institut, DMI, regner man med, at det skyerne og regnen forsvinder, hvilket betyder, at der søndag er udsigt til solrigt vejr over hele landet.

Den kommende uge bliver på den ene side mere ustadig, men på den anden side mere mild. Hen mod onsdag og torsdag er der udsigt til mellem 10 og 15 graders varme, måske endda 17 grader lokalt visse steder.

– Det er stadig lunt efterårsvejr, selvom vi får en kold weekend. Det er nok, som efteråret plejer at være det, siger Martin Lindberg, vagthavende meteorolog ved DMI, til Newsbreak.dk.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu