Sjaskvåd DMI-melding: Der er mere regn på vej

18. februar 2020 06:42 | Af: Jeppe Bjerre Trans, jt@newsbreak.dk

Tirsdagens vejr bliver knap så dramatisk som de seneste dage - men der er dog udsigt til masser af regn og godt med blæst.

Vejret den 18. februar 2020 ser ikke ud til at byde på flere oversvømmelser og varslinger om voldsomme vindstød.

Dog varsler DMI stadig om risiko for forhøjet vandstand i Limfjorden.

Det fortæller vagthavende meteorolog ved Danmarks Meteorologiske Institut (DMI), Frank Nielsen, til Newsbreak.dk.

– Der er stadig en mulighed for forhøjet vandstand i området omkring Limfjorden, men ellers ser vandet ud til at at være på vej retur, og jeg tror ikke, det er noget, der giver stor bekymring deroppe, siger Frank Nielsen.

Varslet er gældende indtil tirsdag aften klokken 21.

Vejret den 18. februar 2020: Mere regn og blæst

Selvom vejret den 18. februar 2020 tegner til at blive knap så dramatisk som de seneste dages voldsomme vejr, er der dog stadig udsigt til en særdeles blæsende dag.

– Det bliver selvfølgelig mindre end de seneste dage, men det bliver stadig forholdsvis blæsende med en jævn til frisk vind i det meste af landet, og ved kysterne kan der komme op til kuling, siger Frank Nielsen.

I løbet af dagen kan der komme enkelte byger hist og her, ligesom man muligvis også vil kunne få solen at se ifølge meteorologen.

Regn om aftenen og natten

De vekslende byger bliver afløst af et mere konstant regnvejr, når det bliver aften og nat.

– Der er en front med mere sammenhængende regn, der bevæger sig indover landet fra vest i løbet af aftenen og natten, og som kan give regnmængder på op til 10 millimeter nogle steder, siger Frank Nielsen.

Regnvejret bliver afløst af en opklaring i løbet af natten og morgenen, som kan give risiko for pletvist glatte veje især i den vestlige del af landet i morgentimerne.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu