ANNONCE

DMI: Her tager temperaturen et drastisk dyk

18. juli 2020 08:07 | Af: Jeppe Bjerre Trans, jt@newsbreak.dk

Lørdag venter der endnu en lun og solrig dag til danskerne. Men allerede søndag er der køligt vejrnyt til især én landsdel.

Vejret den 18. juli 2020 kommer i høj grad til at minde om fredagens vejr.

Det bliver nemlig en lun og solrig dag, der inviterer til udendørsaktiviteter – hvilket er mere, end hvad man kan sige om søndagens vejr.

Men det vender vi tilbage til.

Lørdag begynder med en del skyer i de vestlige egne af landet, oplyser vagthavende meteorolog ved Danmarks Meteorologiske Institut (DMI), Mette Wagner, til Newsbreak.dk.

– Men de skal nok brænde ud i løbet af dagen, så der også kommer sol i vest, selvom det måske ikke bliver bragende solskin. I den østlige del af landet er der sol allerede fra morgenstunden, og de får nogen eller en del sol i løbet af dagen, siger Mette Wagner.

Dagtemperaturen for vejret den 18. juli 2020 kommer i hele landet til at ligge på mellem 19 og 24 graders varme.

Vejret den 18. juli 2020: Skifte på vej

Det bliver dog med at nyde det forholdsvis gode sommervejr, for allerede natten til søndag vil en koldfront nærme sig Danmark vestfra.

Det betyder, at vejrbillede vil ændre sig markant – især i den nordvestlige del.

– Der kommer regnbyger, og temperaturen tager også et ret drastisk dyk og kommer ned på omkring 15-20 grader i Nordvestjylland, siger Mette Wagner.

I det hele taget kan det blive en dryppende dag i Jylland, hvorimod det tyder på knap så meget regn mod øst, hvor temperaturen desuden ser ud til at blive højere, og vil ligge på omkring 20-25 grader.

– Men det ikke udelukkes, at der også kommer en byge eller to på Sjælland, siger Mette Wagner.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu