ANNONCE

DMI: Efter weekenden kan du glæde dig

18. oktober 2019 07:09 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Vejret den 18. oktober 2019 starter med byger i det meste af landet. Dog er der chancer for, at det holder tørt op af dagen. Men der er noget at se frem til.

Vejret den 18. oktober 2019 starter meget som alle de forrige dage i denne uge.

Der er regnbyger fra morgenstunden i hele landet, men op af dagen bliver vejret flottere. Der er faktisk store chancer for, at der er kig til sol i løbet af dagen.

Artiklen fortsætter efter videoen

Desværre holder det ikke tørt hele weekenden, men noget tyder på, at det kunne blive bedre i næste uge, forklarer vagtchefen ved Danmarks Meteorologiske Institut, DMI.

Nogen sol i vejret den 18. oktober 2019

– Her til morgen er der regn eller byger i det meste af landet, siger vagtchef ved DMI Dan Nilsvall til Newsbreak.dk og fortsætter:

– Men op af dagen bliver det mere tørt. Der er chancer for lidt til nogen sol i løbet af fredagen.

Temperaturerne ligger mellem 13 og 15 grader.

En blandet kompot

Weekenden bliver en god blanding af vejr.

– Weekenden bliver en blandet kompot af vejr, konstaterer vagtchefen.

Lørdag bliver det tørt i den østlige del af landet, mens det i Jylland er det våde vejr, der dominerer. Temperaturerne nærmer sig de 15 grader. Om natten falder temperaturen til otte grader.

Søndag kommer der flere skyer indover landet, mens der er størst chancer for regn i den østlige del af landet. Der er mest tørt og måske et kig til solen for jyderne i løbet af søndagen.

Mere tørvejr på vej

Selv om der nok er mange, der længes efter weekend, er det vejrmæssigt mere passende at længes mod den kommende uge, for der er formentlig tørvejr på vej.

– Efter weekenden ser det ud som om, at regnvejret tager en pause, siger vagtchefen.

Det våde vejr, hvor byger dominerer, er dog ifølge DMI meget typisk for efteråret, derfor er det også at forvente på denne årstid.

– Det er ganske normalt efterårsvejr, siger han.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu