ANNONCE

Søndagens vejr er ideelt til dette

18. oktober 2020 06:28 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

Søndagens vejr er en god mulighed for at få tanket op på D-vitamin inden arbejdet venter igen mandag.

Søndagens vejr er ideelt til dette
Søndagens vejr bliver med rigeligt sol. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)

Vejret den 18. oktober 2020 bliver alt det, man kunne håbe, hvis man er arbejdstager og står til at vende tilbage på arbejde mandag.

Der er nemlig lagt op til at weekenden slutter med et sidste skud D-vitaminer, lyder det fra Danmarks Meteorologiske Institut, DMI, søndag morgen:

– Det ser ud til at blive en ganske fornuftig søndag – først på dagen hænger der lidt skyer over Bornholm og det sydligste Sjælland, men ellers kommer vi til at se en del sol og tørvejr, lyder det fra DMIs vagthavende meteorolog, Trine Pedersen.

Temperaturerne er dog til den lidt skarpere side. Man skal ikke forvente, at termometeret kravler meget over de 10 grader i løbet af søndagen.

Vindmæssigt får vi en nordvestlig vind, der inde over land er let til frisk. Den vil så stedvis være op til hård på især de vestvendte kyster.

I aften fortsætter det klare vejr for en stund, men det vil begynde at skye til fra sydvestlig retning:

– Alligevel holder det overvejende tørt, men det kan måske begynde at dryppe fra de sydvestlige egne, siger Trine Pedersen.

Nattens temperaturer vil holde sig over frysepunktet og ligge i området 2-6 grader.

Temperaturen stiger

Kigger vi ind i næste uge er der højere temperaturer på vej.

De kommer dog med en pris.

For de vil også blive fulgt af mere nedbør, fortæller DMIs Trine Pedersen:

– Det ser ud til, at det lidt køligere vejr holder mandagen med, men fra tirsdag får vi sydvestenvind – så det bliver lunere, men også mere vådt fra tirsdag og frem. Der kommer vi mere til at ligge i intervallet 10-15 grader, siger hun til Newsbreak.dk.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu