ANNONCE

Vejret er en rodebutik: Dette skal du passe på

19. december 2019 05:39 | Af: Jeppe Bjerre Trans, jt@newsbreak.dk

Der er både sol, blæst, skyer og regn på vejrprogrammet for torsdag. Der er risiko for tåge flere steder i løbet af dagen.

Udsigten for vejret den 19. december 2019 er ikke sådan lige til at blive klog på.

Faktisk kalder vagthavende meteorolog ved Danmarks Meteorologiske Institut (DMI), Anja Bodholt, ligefrem torsdagens vejr for “en rodebutik”.

– Der er både lidt tåge, lidt skyer, lidt regn og lidt sol. Generelt kan man vist sige, at det mest bliver lidt kedeligt og gråt, siger Anja Bodholt.

(Artiklen fortsætter under videoen)

Der er fra morgenstunden tåge ved Storkøbenhavn og i Vendsyssel – men resten af landet kan også få lokale tågebanker i løbet af dagen.

– Tågebankerne trækker over den østlige del af landet i løbet af formiddagen, og derefter trækker det vestover til resten af landet. Det bliver ikke med sigtbarhed under 100 meter, så det er ikke “varselståge” – men der kan lokalt komme sigtbarhed nede omkring 200 meter. Man kan sige, at det mest af alt bliver grumset, siger Anja Bodholt.

I galleriet ovenfor kan du se, hvordan du bør køre i tåge.

Vejret den 19. december 2019: Blandet landhandel

Mellem tågebankerne er der mulighed for at få solen at se – i hvert fald hvis man befinder sig mod sydvest.

– Mod syd- og sydvest er der gode muligheder for at få solen at se. I resten af landet vil det primært være skyet, og i Nordjylland kan der komme enkelte byger, siger Anja Bodholt.

Dagtemperaturen for vejret den 19. december 2019 kommer til at ligge på mellem 6 og 9 grader.

Vinden bliver let til frisk fra sydøst.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu