Skal du ud i dag? Det er der ingen grund til

2. december 2018 06:43 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

Vejret den 2. december 2018 byder ingenlunde på gode grunde til at bruge dagen udendørs.

Hverken til de morgenfriske eller dem, der bliver liggende i sengen lidt længere, byder vejret den 2. december 2018 på specielt gode grunde til at forlade sengen.

Vejret den 2. december 2018 kan nemlig opsummeres med tre ord – gråt, gråt og mere gråt, lyder det fra Danmarks Meteorologiske Institut, DMI.

Det er derfor heller ikke den mest malende pensel, DMIs vagthavende meteorolog Janne Hansen bruger til at beskrive vejret den 2. december 2018:

– Ja, det bliver såmænd gråt og kedeligt – og mildt og diset, tilføjer meteorolog Janne Hansen.

Vejret den 2. december 2018: Temperaturen stiger støt

Endnu bedre grund til at blive i sengen lidt længere får man, når man kigger på søndagens temperaturer.

De stiger nemlig støt i løbet af døgnet, og ender faktisk med at blive ganske pæne for årstiden. Det skyldes en let til frisk vind fra syd og sydvest, der bringer varme – og vand – fra sydligere himmelstrøg mod Danmark:

– Vi har en masse fronter, der ligger over os og skal passere os i løbet af dagen. De medbringer en masse varme fra sydvest, så temperaturen stiger i løbet af døgnet op til 7-10 grader. Det gør at det bliver varmere, men bringer også regn med, siger Janne Hansen, vagthavende meteorolog hos DMI.

Til gengæld kommer danskerne til at se en del mere til solen mandag og tirsdag, end det er tilfældet med vejret søndag den 2. december 2018.

Mandag kommer vi til at se lidt til den – mens tirsdag med meteorolog Janne Hansens ord kommer til at byde på “en hel del sol”. Så der er da lidt at glæde sig til.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu