ANNONCE

DMI: Vild weekend i vente

22. februar 2019 07:05 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

Op til 11 grader i weekenden og varmen fortsætter i den kommende uge.

Der er noget at glæde sig til i weekenden for dem, der går og savner varmen.

Danmarks Meteorologiske Institut, DMI, har nemlig firecifrede temperaturer på skemaet. Det fortæller vagtchef Klaus Larsen til Newsbreak.dk.

– Det begynder dog lidt køligere i dag, fredag. Her til morgen ligger et højtryk øst for os og det er dér, der styrer begivenhederne de kommende dage, siger Klaus Larsen.

– I den østlige del af landet bliver det en kølig fredag med 1 til 4 graders varme mens det i vest bliver op til 7 grader. Til gengæld bliver det mere skyet mod vest og der kan komme et par enkelte dråber nedbør, siger Klaus Larsen.

Vinden bliver svag til jævn fra øst og sydøst.

Varm weekend

Weekenden ser ud til at blive rigtig flot.

Og selvom søndag bliver markant varmest, så får vi trods alt op til 7 grader over hele landet lørdag med en svag til jævn vind fra syd.

– Søndag bliver det rigtig varmt får årstiden med op til 11 grader flere steder i landet. Til gengæld kan det blive lidt koldt om natten med ned til minus 2 grader, siger Klaus Larsen, der også holder fast i de høre temperaturer – i hvert fald først i den kommende uge.

– Frem til og med onsdag siger prognoserne, at vi får mellem 7 og 12 graders varme om dagen mens nætterne fortsat kommer ned omkring frysepunktet, siger Klaus Larsen.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu