DMI: -Stormstyrke på vej mod Danmark

22. oktober 2018 06:30 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

Efterårsferien er forbi - og det samme er det flotte efterårsvejr, lyder det fra Danmarks Meteorologiske Institut om vejret den 22. oktober 2018.

Vejret den 22. oktober 2018 står i efterårets tegn, for efter en efterårsferie, der virkelig lagde op til at se bladene falde af træerne på klos hold, gør man måske klogest i at observere det bag et vindue i dag, mandag.

For dommen over vejret den 22. oktober 2018 er klar fra Danmarks Meteorologiske Institut, DMIs, side. Temperaturerne falder, det er eller bliver vådt flere steder og vinden tager til, lyder det.

Mange mennesker vil være stået op til nedbør, men det bliver dog bedre, lyder det fra DMIs vagthavende meteorolog Frank Nielsen:

– I løbet af morgenen mandag klarer det op, så vi får nogen sol og enkelte lokale byger. Temperaturmæssigt ligger vi lige omkring de 10 grader, så det bliver trods alt lidt køligere, end vi har haft det på det seneste, hvor vi senest havde op mod 15 grader søndag, siger Frank Nielsen.

Det er dog også det pæneste, meteorologen har at sige om vejret den 22. oktober 2018, for når solen går ned, kommer der dårligere vejr til.

Vejret den 22. oktober 2018: En ordentlig rusketur

I løbet af aftenen og natten vil et lavtryk nordfra nemlig sætte sit præg på resten af vejret den 22. oktober 2018. Det fortæller DMIs vagthavende meteorolog Frank Nielsen:

– Det pæne eftermiddagsvejr varer ikke så længe, for i løbet af aftenen og natten kommer et lavtryk fra Island og Færøerne, som i løbet af aftenen giver ret skyet vejr og i nat udbredt regn, lyder det fra meteorologen.

Det vil betyde, at den vind, der starter med at være frisk, efterhånden vil ende i en kuling – enkelte steder hård kuling med vindstød op til stormstyrke, når vi når frem til i morgen, tirsdag.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu