ANNONCE

Masser af sol: Så højt når temperaturen op

23. april 2020 06:43 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Vejret den 23. april 2020 er noget, der skal nydes i fulde drag. Dagens vejr er nærmest sommerligt.

Vejret den 23. april 2020 minder mere om en dag i juni end i det spæde forår, for endnu engang kan vi glæde os over, at solen får rigelig med tid og plads til at skinne.

Igen er temperaturerne kravlet et godt stykke op på skalaen, og sammenlignet med de tidligere dage i samme uge, så ser det ud som om, at det er denne dag, der bliver den varmeste, lyder det fra Danmarks Meteorologiske Institut, DMI.

Masser af sol

Hvis man er én af dem, hvor humøret stiger gevaldigt, når solen skinner, så vil det ingen ende tage denne torsdag. Der er nemlig masser af sol på programmet.

– Det bliver en skøn én af slagsen med masser af sol, siger den vagthavende meteorolog ved DMI Anja Bodholdt til Newsbreak.dk.

Senere på dagen vil man dog opleve, at der kommer en smule skyer.

– I løbet af dagen vil der komme nogle højtliggende skyer – siveskyer – som kan få solen til at virke lidt sløret, siger hun.

Sammen med det flotte solskinsvejr er der også flere steder i landet, der kan glæde sig til at opleve varme temperaturer.

Vejret den 23. april 2020 bliver varmt

Faktisk er det ifølge den vagthavende meteorolog ved DMI ugens varmeste dag.

– Temperaturen stiger i løbet af formiddagen og når op mellem 15 og 20 grader, siger den vagthavende meteorolog.

Umiddelbart er chancerne for varme god i hele landet, men de 20 grader opnås kun få steder.

– Der er mange steder, der kommer op på 18 til 19 grader, men der er størst chance for de 20 grader i Sønderjylland, Østjylland og i Københavnsområdet, siger hun.

Der er en nærmest ikke-eksisterende vind denne torsdag, der er svag til let fra skiftende retninger. Senere vender vinden om i vest, og der betyder af vestvendte kyster og lidt ind i landet deromkring vil opleve køligere temperaturer på omkring 10 til 13 grader.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu