Stor forskel i vejret: Her bliver det varmest

23. juli 2019 05:37 | Af: Jeppe Bjerre Trans, jt@newsbreak.dk

Onsdag byder på relativt store forskelle på temperaturen i forskellige egne af Danmark, oplyser DMI. Flere steder vil desuden snart blive ramt af en hedebølge.

Vejret den 23. juli 2019 ser ud til at byde på varmt og tørt sommervejr til det meste af landet.

Dog kan temperaturen variere en del alt efter, hvor man befinder sig.

Det oplyser vagthavende meteorolog ved Danmarks Meteorologiske Institut, Martin Lindberg, til Newsbreak.dk.

– Dagen starter skyet og diset ud flere steder i landet, og i Jylland kan der lokalt være tågebanker. Det klarer rimelig hurtigt op i løbet af formiddagen de fleste steder, og der kommer nogen eller en del sol til hele landet, siger Martin Lindberg.

Artiklen fortsætter under videoen

Dog kan bornholmerne risikere at skulle vente en lille smule længere på solen.

– Det kan godt blive ud på eftermiddagen før solen for alvor slår igennem på Bornholm, siger Martin Lindberg.

Vejret den 23. juli 2019: 27 grader i øst

Temperaturerne i hele landet bliver også særdeles sommerlige, og kommer således til at ligge på mellem 22 og 27 grader ifølge Martin Lindberg.

Det afgørende bliver derimod vinden.

–  Temperaturen kan komme til at føles ret forskellig på grund af vinden, som bliver svag til jævn fra en vestlig retning. Det bliver knap så varmt på den jyske vestkyst, mens der i den østlige del af Fyn og på Sjælland lokalt kan blive op til 27 grader, siger Martin Lindberg.

Det kan komme til at støvregne en ganske lille smule fra morgenstunden på Bornholm, men ellers vil det holde tørt i hele landet ifølge DMI.

Hedebølge på vej

Hvis man synes, at vejret den 23. juli 2019 virker varmt, er det dog for intet at regne imod det vejr, der venter lige om lidt.

DMI har nemlig varslet, at der er en regulær hedebølge på vej til landet, og at temperaturen nogle steder i Danmark kan passere 30 grader.

I galleriet ovenfor kan du se, om det ekstremt varme vejr kommer til at ramme din landsdel – samt hvilke grupper, der er særligt udsatte i det varme vejr.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu