ANNONCE

De fleste vil nok helst ikke ud i dagens vejr

27. december 2020 06:57 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Vejret den 27. december 2020 byder på kraftig blæst. Bevæger man sig udenfor, får man vejret at mærke.

Vejret den 27. december 2020 bliver en oplevelse af den slags, man helst vil være foruden. Det oplyser Danmarks Meteorologiske Institut, DMI, til Newsbreak.dk

– Det er sådan en dag, man helst vil blive indenfor på sofaen med en kop gløgg, et tæppe og en god film i fjernsynet, siger Mette Zhang.

Der er flere grunde til, at vejret den 27. december 2020 bedst opleves indefra, men det handler mest af alt om blæsten.

– Det bliver generelt blæsende, allerede fra morgenstunden af, siger Mette Zhang.

Faktisk bliver det så blæsende, at DMI har udsendt et varsel, hvori de advarer om vindstød af stormstyrke i den vestlige del af Danmark. Det er dog langt fra kun her, man får vinden at føle.

Mette Zhang fortæller, at der over hele landet er udsigt til kraftige vindstød, og på Storebæltsbroen anbefaler man alle bilister, at de holder sig væk mellem 07.00 og 17.00.

– Det kan komme til at genere de folk, der regner med at skulle hjem i dag, siger Mette Zhang med henvisning til juletrafikken.

Kulde

Ser man bort fra vejret den 27. december 2020 og længere ud i fremtiden, fortæller Mette Zhang, at der mandag er udsigt til skyer og regn, mens der tirsdag er mulighed for slud eller tøsne.

Tirsdag forventer man mellem 0 og 5 graders varme hele døgnet, mandag mellem 3 og 6 grader og søndag mellem 5 og 6 graders varme. Men da det kommer til at blæse en del søndag, vil oplevelsen af temperaturen være noget lavere.

Generelt er vejret, som man kan forvente af årstiden, fortæller Mette Zhang.

– Det er typisk vintervejr med kraftig blæst og nedbør. Det aftager lidt, og så kan der komme nye fronter og nye lavtryk, siger Mette Zhang.

Hun fortæller, at der netop i dag kommer kølig luft til Danmark fra syd. Det holder temperaturen nede.

– Derfor vil det føles som en råkold og ubehagelig dag, siger Mette Zhang.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu