ANNONCE

Pas på! Farlig morgen

27. november 2020 06:43 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Vejret den 27. november 2020 byder på flere ting, bilister skal være opmærksomme på.

Ifølge kalenderen er efteråret ved at være forbi, og vejret den 27. november 2020 lugter da også lidt af vinter. Ifølge Danmarks Meteorologiske Institut, DMI, er der fredag morgen lokalt under 0 graders varme flere steder i landet. Det betyder rimglatte veje rundt omkring, og derudover er der også tåget flere steder.

– Det betyder, at man skal være forsigtig i morgentrafikken, siger vagthavende meteorolog ved DMI, Anna Christiansson, til Newsbreak.dk.

Vejret den 27. november 2020 kommer derudover til at byde på sol, omend noget tyder på, at tågen ikke forsvinder, før dagen er omme.

– I løbet af eftermiddagen breder der sig dis og tåge fra øst og sydøst, siger Anna Christiansson. Det betyder, at der natten til lørdag er udsigt til dis og tåge over hele landet.

Mens temperaturerne fredag i dagtimerne vil ligge mellem 4 og 8 graders varme, er der natten til lørdag igen udsigt til frost. Her vil temperaturerne ligge mellem -2 og +5 graders varme.

Der er derfor også risiko for glatte veje natten til lørdag.

Kold weekend

Søndag er der udsigt til mellem 3 og 6 graders varme i dagtimerne, mens der igen natten til mandag er udsigt til nattefrost, og faktisk forværres vejret en smule, hvis man skuer ud mod næste uge.

Mandag bevæger der sig et lavtryk ned over landet fra nordvest. Med det følger der regn, og da temperaturerne ved nattetide ved starten af næste uge fortsat ligger omkring frysepunktet, er der mulighed for slud i den østlige del af Danmark natten til tirsdag.

– Men så bliver det nok lidt varmere igen. Det er ikke fordi, der kommer nattefrost hver nat, siger Anna Christiansson.

Det vinterkolde vejr er altså kun forbigående, nu vinteren står for døren.

 

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu