ANNONCE

Det milde, våde og grå vejr fortsætter

28. januar 2020 06:53 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Vejret den 28. januar 2020 byder på mere af det, det kan være svært at vænne sig til, for januar.

Vejret den 28. januar 2020 byder på mere af det, det kan være svært at vænne sig til for årstiden. Vagthavende ved Danmarks Meteorologiske Institut, DMI, Erik Hansen, fortæller Newsbreak.dk, at der i dag er udsigt til skyer, regnvejr og en smule blæsevejr.

– Det regner rigtig mange steder i morgentimerne, siger Erik Hansen til Newsbreak.dk.

Som dagen skrider frem, er der udsigt til, at skyerne tørrer ud, og at vejret klarer lidt op. Temperaturerne vil ligge mellem 5 og 6 graders varme, og dermed bliver vejret den 28. januar 2020 endnu en vinterdag uden udsigt til vinter i Danmark.

Natten til onsdag falder temperaturerne til omkring 2 graders varme, men som morgendagen skrider frem, er der udsigt til solskin, flere byger og temperaturer over frysepunktet.

Ikke-vinteren fortsætter

Ser man på vejret den 28. januar 2020, og tænker man, at det da er voldsomt mildt for årstiden, så kan det være, man bliver overrasket, når februar begynder at trænge sig på mod slutningen af ugen.

– Vi bliver ved med at have mildt vejr, siger Erik Hansen.

Han fortæller, at der er udsigt til temperaturer over 5 graders varme, måske endda 10 grader sidst på ugen visse steder i landet.

Derudover er der ikke udsigt til, at skyerne tørrer helt ud lige med det samme.

– Vi fortsætter med det milde, våde og grå vejr, siger Erik Hansen til Newsbreak.dk.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu