ANNONCE

Fra vild frost til solskin

31. marts 2020 06:42 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Vejret den 31. marts 2020 byder på en kold morgenstund, der driver over i flot solskinsvejr, som dog ikke kan forventes hele dagen.

Vejret den 31. marts 2020 starter utrolig koldt. I hele landet er temperaturen i løbet af natten til tirsdag kommet langt under frysepunktet, hvor der særligt i Midtjylland er målt isnende kolde frostgrader.

Heldigvis er frostgraderne ovre i takt med at solen skinner, for det kommer den også til denne tirsdag. Det bliver ikke helt ligesom det, vi har været vant til, lyder det fra Danmarks Meteorologiske Institut, DMI.

Frostgrader i hele landet

Er man én af de borgere, der fortsat er nødt til at forlade sit hjem for at møde på arbejde, skal man denne morgen være særligt opmærksom på, at graderne er langt under frysepunktet.

– Der er frostgrader i hele landet, hvor det er koldest i Midtjylland. Der er målt helt ned til syv graders frost, siger den vagthavende meteorolog Trine Pedersen til Newsbreak.dk.

Det forventes, at frostgraderne er vendt til plus i løbet af morgenen, og omkring klokken 09.00 skulle tirsdagens frost være udryddet.

For solen kommer også til at skinne på den sidste dag i marts måned.

– Vi starter dagen med solskin, hvor temperaturen kommer op mellem fire og otte grader, siger den vagthavende.

Vejret den 31. marts 2020 bliver gråt

Tirsdagens vejr er dog lidt anderledes end, hvad vi har været vant til de seneste dage, for solskinnet varer ikke ved hele dagen.

– I løbet af dagen bliver det mere skyet. Lokalt kan der godt komme byger. Det er mest i Nord- og Vestjylland på grund af vindens retning, siger den vagthavende meteorolog.

Hun understreger dog, at mængderne af nedbør er ganske små.

De enkelte regnbyger fortsætter frem til natten til onsdag, hvor der fortsat kan falde mindre mængder af regn i drivende byger.

Natten bliver også overskyet, hvilket betyder, at den i modsætning til natten til tirsdag, formentlig ikke bliver ligeså kold.

Det forventes, at temperaturen holder sig over eller lige omkring fryspunktet og op til fem graders varme.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu