ANNONCE

Det starter vådt

4. november 2020 06:32 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Vejret den 4. november 2020 starter vådt, men som dagen skrider frem, kommer det til at se flot ud.

Vejret den 4. november 2020 byder på lidt af hvert. Først dominerer regnen, siden kommer solen frem, og dagen igennem kommer man til at kunne mærke vinden.

På mange måder ser vejret den 4. november 2020 ud til at blive den dag, der emmer mest af efterår af ugens sidste dage, først med byger, så med sol og hele tiden med blæst og i øvrigt temperaturer omkring 10 graders varme.

Lars Henriksen, vagthavende meteorolog ved Danmarks Meteorologiske Institut, DMI, oplyser, at der er udsigt til spredte byger, når solen er stået op og god vind fra vest, jævn til hård ved kysterne op til kuling.

Vi er i den lune afdeling

Når vejret den 4. november 2020 bliver afløst af morgendagens vejr, og vejret for resten af ugen, står den på blandt efterårsvejr i den lune afdeling.

Temperaturerne kommer formentlig ikke under 9 graders varme, og lørdag er der eksempelvis udsigt til op til 14 graders varme.

– Det er relativt lunt for årstiden. Ikke helt stabilt, men heller ikke superdårligt. Der kommer nogle pæne dage, og mellem dem nogle dage med lidt regn, siger Lars Henriksen.

Milde nætter

Lars Henriksen fortæller derudover, at der ikke er noget, der peger på, at vejret bliver decideret koldt i de kommende dage, heller ikke om natten.

Forventningen er, at temperaturerne i nattetimerne i den kommende tid bliver liggende over frysepunktet. Den eneste afvigelse på den front er vejret natten til mandag i næste uge, hvor temperaturen måske lander på 0 grader.

– Generelt holder vi os over frysepunktet. Temperaturerne vil typisk ligge mellem 3-4 grader og 9-10 grader om natten, siger Lars Henriksen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu