ANNONCE

DMI: Landet er delt i to – sådan er vejret hos dig

5. august 2019 06:44 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Alt efter hvor du bor, ser vejret den 5. august forskelligt ud. På den ene side er det tørt og solrigt, mens det ser gråt og vådt ud på den anden.

Vejret den 5. august 2019 er meget opdelt. I den ene del af landet ser vejret fornuftigt ud, hvis man er til sol og tørvejr. Mens det på den anden side bliver en skyet og våd affære.

Og det må siges at være jyderne, der trækker nitten. Sådan lyder det fra Danmarks Meterologisk Institut.

Vådt i det jyske

Ugen hvor flere og flere vender tilbage til arbejdet, er det gode vejr også noget, som man kan længes ligeså meget efter som mere ferie. Særligt hvis man bor i Jylland.

– Landet er delt op i to. I den vestlige del er det mest skyet med et større regnområde, der passerer i løbet af dagen. I den østlige del er der tørt i dag med nogen til en del sol, siger vagthavende ved DMI Klaus Larsen til Newsbreak.dk.

Dog kan den østlige del også se frem til, at vejret den 5. august 2019 bliver vådt hen på aftenen.

Ustadig uge

Temperaturerne for mandagen er omkring de 20 grader, hvor det i øst har mulighed for at nå helt op på 23 grader. Mens det i Jylland nok nærmere er under de 20.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Det er også nogenlunde de temperaturer, der fortsætter resten af ugen.

Ugens vejr bliver anderledes fra mandagen, da regnområdet har passeret Danmark i løbet af tirsdag morgen. Det betyder dog ikke, at vi slipper for regn resten af ugen.

Onsdag og torsdag værst

– I ugen bliver det mere bygepræget, hvor onsdag og torsdag bliver de værste dage. Alle dage bliver med byger og nogen sol med beherskede temperaturer omkring de 20 grader, siger vagthavende.

Derfor kan man altså godt finde regnjakken frem, når turen går mod arbejdspladsen igen. Eller er man så heldig allerede nu at ligge i telt til ugens store festival ved Skanderborg, kan man godt regne med, at det er gummistøvlerne, der skal være ens fortrukne fodtøj.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu