ANNONCE

Sådan bliver dagens vejr

5. november 2020 06:36 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Vejret den 5. november 2020 bliver gråt, kedeligt og en kende lunt for årstiden.

Vejret den 5. november 2020 bliver opsummeret som gråt, halvblæsende, halvlunt og kedeligt af Anja Bodholdt. Hun er vagthavende meteorolog ved Danmarks Meteorologiske Institut, DMI, og hun fortæller, at man godt sige, at torsdag bliver en gråvejrsdag.

Dagen starter med, at der trækker skyer ned over landet fra nordvest, mens der er udsigt til småregn ind imellem. Vejret den 5. november 2020 præges af, at der er en varmfront på vej ned over landet. Med den følger der ikke store mænder regn men derimod finregn, der kommer til at falde i løbet af dagen.

Kombinerer man det med temperaturer mellem 11 og 12 graders varme, bliver vejret den 5. november 2020 altså lunt for årstiden og lidt fugtigt, lidt gråt og i sidste ende en smule kedeligt at opleve.

Det lugter af frost

Fredag ser ud til at blive en kende mere fin. Hvor vejret den 5. november 2020 er en fugtig oplevelse, bliver fredag tør med nogen til en del sol. Mens der torsdag vil blæse en jævn til hård vind, op til kuling i Nordvestjylland, lægger vinden sig fredag, og det betyder, at starten på weekenden bliver ganske fin.

Selve weekenden starter til gengæld ikke lige så flot som fredag. Der er mulighed for, at både lørdag og søndag starter ud med skyer og tåge, men hos DMI forventer man, at vejret klarer op de fleste steder i Danmark, som lørdagen og søndagen skrider frem. Der er lørdag udsigt til 10-13 graders varme og 7-12 graders varme søndag. Mens temperaturerne om natten til fredag og lørdag også vil være milde for årstiden, så er der faktisk udsigt til både temperaturer på 0 grader og endda under frysepunktet natten til søndag.

Med andre ord er der udsigt til nattefrost lokalt natten til søndag, men Anja Bodholdt fortæller, at næste uge ser ud til at fortsætte i det generelt milde og lune spor, vejret befinder sig i for tiden, med omkring 10 graders varme om dagen og 5-10 graders varme om natten.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu